Családban marad - Gyöngyösi Oktatásért és Kultúráért Alapítvány

Családban marad! címmel indult új blog a Fiatal Családosok Klubja és annak alapítója, az ötgyermekes Király Nóra gondozásában a hirado.hu felületén.

A közmédia blogcsaládjának új tagja a Családok éve (link:csaladokeve.hu) nagyszabású kezdeményezéshez csatlakozva kínál felületet a fiatal magyar családokat képviselő szervezet számára. 

A blog szerzői emberi kapcsolatokkal, gyermekvállalással kapcsolatos írásokkal, gondolatébresztő bejegyzésekkel várják az érdeklődő olvasókat.

A Ficsak küldetéséhez hűen céljuk, hogy a már családos és a még családalapítás előtt álló fiatalok és családtagjaik számára nyújtsanak olyan lelki táplálékot, mely tovább erősíti őket családi kötelékeikben.

A bloggerek azon lesznek, hogy az írott szó eszközével a mindennapok rohanásában is átélhetővé tegyék, hogy – bár olykor nehéz és kihívásokkal teli a családos élet -, de a legnagyobb örömforrás, a legfőbb biztonság és a legszebb életfeladat mégiscsak a család. 

Céljuk, hogy minél többen tapasztalhassák meg személyesen is és minél többen éljék át még tudatosabban, hogy: családban élni jó!

Vélemény, hozzászólás?