Motto: Milyen értéket képvisel az általunk választott út?

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét a Magyarországon első alkalommal megrendezésre kerülő Magyar Internet Média és Web Díj 2008 (Internet Media and Web Award Hungary 2008) versenyre, melyet az „IOSZIA” Informatikai Oktatás Szolgáltató és Informatika Alkalmazási Kft. szervez.

A verseny fő támogatója a Számalk Zrt., szakmai támogató a Gábor Dénes Főiskola többek között.

A verseny egyik fő célja, hogy a pályázók megmérethessék magukat. A pályamunkákat hozzáértő, tárgyilagos szakemberek bírálják el, ez jó lehetőség arra, hogy a lemérjék beadott munkájuk minőségét, általános használhatóságát, illetve azt, hogy mely területeken kell még fejlődniük.

Az internet a mindennapjaink része lett, de segítséget kell nyújtanunk abban, hogy a pályázók miként tudnak ott értéket létrehozni, és el tudjanak igazodni a felmérhetetlen adathalmazban.

Az internetnek és a különböző médiás alkalmazásoknak szinte beláthatatlan lehetőségei vannak a kultúra, az oktatás, az üzlet, a marketing és az élet egyéb területein. Ezért alakítottuk ki a verseny kategóriáit úgy, hogy széles skálát biztosítsunk a pályázóknak. Mindenki a saját kedvelt területén készítheti el pályaművét, próbálhat újat, hasznosat alkotni.

A rendezés, lebonyolítás költségein túl fennmaradó összeget a versenyben feltűnt tehetségek között fogjuk megpályáztatni, hogy támogatni tudjuk további munkájukat, elősegíthessük fejlődésüket.

Bármilyen esetlegesen felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk, kérjük, keressen meg az info@mediadij.hu címen, vagy telefonon, a 37-301-649-es számon.

További info: www.mediadij.hu

Vélemény, hozzászólás?